Najzanimljiviji sajt Balkana


slika od pre porođaja :Shannon Everett
Mlada Šenon Everet (22) iz grada Cwmbran u Velsu je bila uzbuđena što će drugi put roditi dete i svojoj 3-godišnjoj ćerci Miki podariti brata... Međutim, tokom porođaja došlo je do komplikacija....

Rodila je Nika, ali je njoj srce prestalo da kuca punih 68 minuta ali na kraju lekari su uspeli da joj spasu život i daje ponovo ožive ali to a njenu žalost nije bolo sve!


Šenon su potom lekari stavili u indukovanu komu. ...

Kada se dve nedelje posle probudila, šokirala je porodicu i prijatelje. Najpre je počela da pevuši pesmu "Like A Prayer", a zatim i "Somewhere Over the Rainbow" koje su joj često svirale u pozadini. Kada je otvorila oči, rekla je: "Bila sam iznad duge."

Lekari su tokom pregleda utvdili da je Šenon izgubila pamćenje, nije znala da ima decu niti da ima verenika.

"Otišli smo u bolnicu iščekivajući da ćemo se vratiti kući s novom bebom, a sada kao da imamo još jednu. Šenon je potrebno puno nege. Stalno me zove "mamicom", a kad smo je pitali gde živi, rekla nam je adresu kuće u kojoj smo živeli kada je imala 13 godina" kaže njena majka Nikola.


Sad kad su je pustili iz bolnice, o njoj brine uz majku i njen verenik Ioanu, kome nije padalo na pamet da je ostavi. Obećao je njenoj majci da će je uskoro gledati u venčanici s njim u zagrljaju.

Shannon Everett se ne seća ni svoje 3-godišnje kćeri pa Ioan radi na ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Najteže im je što Šenon teško povezuje sa tek rođenim Nikom.

"Povreda mozga joj je oštetila i vid. Nažalost, gotovo ništa ne vidi. Prepoznaje tek obrise. Šenon je još uvek prikovana za kolica, ali porodica se nada da će moći opet da nauči da sedi i hoda. Već može, kažu, da napravi par koraka. " izjavila je njena majka.

"Deda ju je nedavno pitao šta je toliko tera da se trudi i pokušava, a ona mu je odgovorila da sve radi zbog svoje dece" ispričala je njena majka Nikola, prenosi ovu bizarnu ujedno i tužni priču WalesOnline.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1