Najzanimljiviji sajt Balkana
Jedna porodica iz Norveške s pravom se može reći da je prava srećna porodica.Porodica Hege Jeanette Oksnes (29) iz Norveške s ostrva Austevol u zadnjih šest godina tri puta je dobila na Norveškoj lutriji...


Kada bi odlazila da se porodi Hege Jeanette u tom vremenskom intervali neko bi iz njene porodice dobijao glavnu premiju na nacionalonoj norveškoj lutriji.

 "Ovo je baš neverovatno i i pomalo udo.Naša porodica ne igra tako često lutriju",izjavila je norveškim medijima Oksnes.Oni su pre nekoliko dana opet dobili glavnu premiju na lutriji u iznosu od  2,12 miliona dolara odnosno po treći put u zadnjih šest godina.

Oksnes,radi na benzinskoj stanici,prvo dete ona je rodila 2006. godine,nakon samo jednog dana njen otac Lejf dobio 730.000 dolara premije na Norveškoj lutriji.Posle tri godine,Oksnes je osvojila 1.400.000 dolara, što je neverovatno-samo posle jednog dana nakon što je dobila i drugo dete.

A najnovija vest je da je 18-godišnji brat Tord ove srećne Norveške porodice osvojio premiju na istoj nacionalnoj lutriji prošlog vikenda,nekoliko meseci kasnije kada je rodila rodila i svoje dete.

Nakon što je rodila i svoje dete,Oksnes je rekla medijima dar ona i njen suprug misle da sada imaju dovoljno novca.Oksnes je od dobitaka na lutriji norveške kupila nove automobile i malo je porputovala sa mužem po svetu a većinu novca su ostavili u banku.Sada planiraju da grade porodičnu kuću od novca dobijenog na nacionalnoj lutrji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala