Najzanimljiviji sajt BalkanaVozač Zang (34) iz Kine je upravljao kamionom koji je bio natovaren peskom.Možda ovo ne bi bilo toliko zanimljivo da mu se nije desila bizarana "saobraćajna" nesreća kada je prelazio most...

Zhangov kamion je bio natovaren tolikom količinom peska da je most kojim se kretao ispod njega popustio i srušio se.!Lokalna vlast u blizini Pekinga krivicu za rušenje mosta prebacila na vozača kamiona Zhanga.
Sada vozač kamiona Zhang mora da plati kaznu -  kaznu od neverovatnih 25 miliona dolara!


Ili bolje da kažemo popravak mosta koštati oko 25 miliona dolara.Isto tako vlada očekuje od vozača kamiona da plati celu kaznu za svoj "postupak" koji je učinio jer je pretovario kamion i srušio most sada mora platiti ogormnu kaznu.

Kako stoji u saopštenju za javnost 19. jula 2011 godine,Zhang je vozio svoj kamion u okolini Pekinga.Njegov kamion,koji je težio 110 tona, je uzrokovao rušenje mosta..

Posle istrage loklanih vlasti kao i policije koja je trajala godinu dana, odluka je donesena ovaj vozač mora da plati kaznu!Advokati Zhanga su izneli svoje mišljenje da je Zhang samo radio svoj  posao i ono što mu je rečeno i da nije kriv za rušenje mosta.Ipak jedna nedoumica ostaje da se reši a to je kako će ovaj nesrećni vozač da plati toliko veliku kaznu.?

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1