Najzanimljiviji sajt Balkana


boja odeće otkriva karakter
Način na koji se neke  osobe oblače mogu da dosta to kažu o njima samima,odnosno odeća može dosta toga da kaže o vama, o vašem karakteru drugim ljudima.Izbor boje odeće  po nekim stručnjacima je daleko od slučajnog,jer boju odeće nekada biramo i po trenutnom raspoloženju.....

Boja odeće koju nosimo uveliko može da utiče i na vaše raspoloženje vaše ai onih ljudi u vašoj blizini.Da ne bi dužili u nastavku teksta pročitajte kakva šta vaša odeća otkriva o vama vašem karakteru.....

Osobe koje vole crvenu boju odeće simbolizira ljubav i romantiku, a ukazuje je na strastveno ponašanje pojedinca prema njegovim individualnim ciljevima.Osobe koje vole nositi crvenu odeću tj boju imaju snažno izražene veštine vođe, poseduju snagu i veruju u brze odluke i poseduju snažno izraženu seksualnu energiju.Nošenje crvenih boja odećeukazuje i na snagu i dominaciju.Crna boja smatra se univerzalnom bojom autoriteta. Istraživanja pokazuju kako crna boja osobe koje ju nose čini moćnima i percipira ih kompetitivnima. Osim toga naglašava i jednostavnost.

Plava boja odeće signalizuje jedinstvenost, skladnost, smelost i pouzdanost Oni koji vole nositi plavu boju vrlo često su mirne i odane osobe. Jako su dobri partneri i prijatelji, a upravo se ova boja smatra najboljim izborom prilikom odlaska na razgovor za posao.

Zelena odeća ističe mladolikost i simbol  je velikodušnosti, sreće i imućnosti.Osobe koje vole nositi odeću zelene boje vrlo često su prilično bogate.Zelena boja inače simbolizuje plodnost.

Ljubičasta boja odeće ukazuje na to da je osoba koja je nosi vrlo kreativne prirode.Psiholozi kažu da ako se želite inspirisati nekoga, obucite ljubičastu boju. Ovu boju  oni koji vole obično su samouvereni pojedinci koje nije briga šta drugi kažu ili misle.Osim toga, ko voli da nosi ljubičasto neka znaju da  je to kraljevska boja koja označava bogatstvo

Nošenje bele boje odeće označava kod osobe jednostavnost i nevinost, no takođe ukazuje na to da se osoba koja je nosi voli osećati sigurnom u svim aspektima života.Bela boja vrlo je klasična te je vole klasični individualci.

Ko voli da nosi žutu boju takva osoba osigurava isticanje u gomili. Označava optimističnu prirodu, osoba koja je nosi voli pokazati kako je drugačija od drugih.

I koji vole da nose odeću neutralnih boja, ukazuje na činjenicu da se takve osobe žele sakriti ili žele pobeći od određenih situacija u životu. Osim toga, neutralne boje obično biraju introvertirane osobe.

Osobe koje vole da nose smeđu boju odeće i koja je zemljana boja obično imaju snažno naglašenu unutašnju dubinu i duboko promišljanje. Osobe koje vole ovu boju često imaju vrlo stabilno ponašanje, a vrlo često su bogate i vole negovati tradiciju.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1