Najzanimljiviji sajt Balkana

Ima alchajmerovu bolest snimiće album

Penzioner Ted McDermott koji ima 80 godina pati od Alchajmerove bolesti ipak ovaj starac je postao je hit na internetu nakon što je njegov sin objavio video snimke na kojima pevaju zajedno u automobilu....Ovo pevanje pesama starca je dovelo do potpisivanja ugovora s izdavačkom kućom i sada se nada da će snimiti singl - hit koji će oduševiti sve.


Ted McDermott je potpisao ugovor sa "Decca Records" nakon što su njegovi snimci na YouTubeu zabeležili nekoliko miliona pregleda.Njegov sin Simon McDermott shvatio je da njegovom ocu pomaže pevanje pa su uvek pevali kada su se vozili.

Njegovom ocu Tedu je dijagnostifikovana Alalzheimerova bolest 2013. godine. Nekada ima poteškoća da prepozna sina, ali pamti reči pjesama.

Simon je pre par nedelja postavio video na YouTube kako bi podigao svest o obolelima od ove bolesti te je uspeo da prikupi 114.000 funti za udruženja koja pružaju pomoć obolelima.

"Ovo je ostvarenje sna ne samo za tatu već za celu našu porodicu. Bilo je mnogo teških dana poslednjih godina, pogotovo za mamu. Pevao je za svoj 80. rođendan i mislili smo da je to posljednji put da peva ljudima, a sada snima singl", rekao je njegov sin Simon.

Iz izdavačke kuće "Decca Records" stiglo je saopštenje su kako Ted ima neverovatan glas te da su zato odlučili potpišu ugovor s njim i da snime singl . Na kraju poslušajte ga kako on to peva:
 Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1