Najzanimljiviji sajt Balkanagroblje zena
65-godišnja Tereza Dojl iz grada Slau u Velikoj Britaniji poznata je tamnošnjoj javnosti po jednoj zaista bizarnosti. Ova baka dolazi na svaku sahranu u gradu Slau.... i to iz veoma bizarnog razloga - da bi se najela i napila!

Tereza nije propustila nijednu sahranu za poslednjih 14 godina, a nakon što porodici izjavi saučešće i isprati pokojnika, Tereza se "baci" na klopu i piće koju porodica donese.

"Tereza svaki put ide na sahranu biciklom. Od kuće krene obučena u normalnu odeću, a potom ispred groblja obuče crninu i krene po kapelama" tvrde komšije Tereze Dojl

Iako su Terezu razotkrili, starica ne haje mnogo zbog toga , već se uredno pojavljuje na skoro svakoj sahrani. u gradu Slau. 

Margaret Vajthed, koja je nedavno sahranila ćerku rekla je da je ostala u šoku kada je videla da se nepoznata žena muva među ožalošćenima na sahrani.

Ona kaže da se Tereza čak raspričala sa njom tokom izjavljivanja saučešće. Margareti je rekla da je radila sa njenom pokojnom ćerkom kao konobarica, što je ovoj bilo čudno, jer njena ćerka nikad nije konobarisala.

"Nakon sahrane jela tako alavo kao da sutra ne postoji. Na kraju je i napunila jednu kesu hranom, sela na bicikl i ladno otišla" priča Margaret.

Ipak starica se brani i kaže da je njen posao da ode na svaku sahranu. Međutim, pojedinci tvrde da je sa jedne sahrane otišla zgranuta i razočarana, jer porodica nije donela ni jelo ni piće takoda je ostišla sa sahrane "gladna" !

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala