Najzanimljiviji sajt Balkana

mercedes sl55 steve jobs
Nakon smrti vlasnika Apple-a Stiva Dzobsa izašla je njegova biografija.Kao što se zna desiti u svakoj biografiji se nalazi dosta nepoznatih stvari o nekom vlasniku.Tako i u biografiji ovog zaista vrhunskog IT genija Stiva Dzobsa se našla i zanimljiva priča...

U biografiji u jednom delu se kaže da je Steve vozio automobil bez registarskih tablica.On nikada nije platio ni jednu saobraćajnu kaznu zbog nemanja registarskih tablica na svom Mercedesu.Sada se svi pitate zašto i kako iako je bio multimilijarder?

Po zakonu u Kaliforniji SAD,vlasnici automobila su dužni u roku od 6 meseci moraju staviti trajne registarske tablice.Po članku iz autobiografije,on je imao poseban ugovor sa svojom lizing auto kućom.


Vlasnik Apple-a Stiv Dzobs je sa auto kućom gde je kupio Mercedes sklopio zanimljiv i neobičan ugovor.On se dogovorio  da mu svakih 6 meseci promene njegov srebrni Mercedes SL55 AMG za novi isti Mercedes SL55 AMG, po boji,unutrašnjem dizajnu i opremi.

Niko ne zna zašto se Stiv Dzobs odlučio na ovakav potez i zašto nikada nije stavio registarske tablice na svoj Mercedes Neki ljudi koji su poznavali Stiva predpostavljaju da je njegov neobičan zahtev i odbijanje stavljanja reg.tablica bio samo u tome što je našao rupu u zakonu Kalifornije dok neki misle da je bio vodjen  njegovom poznatim motom Misli drugačije (Think Different)

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala