Najzanimljiviji sajt Balkana


Ilustracija:stjuardesa


Ova vest stiže iz Dubaija, za sada nemenovana stjuardesa se obogatila jer je dve godine istovremeno posluživala pića putnicima u aviona , ali i seksualno usluživala putnike.Stjuadresa -prostitutka uredno je naplaćivala seks u malom avionskom toaletu...

Nemanovana stjuardesa je znala da zaradi čak 1.700 evra. po jenoj avio turi Na kraju je priznala kada su je uhvatili da joj je prostituisanje u avionu donelo pravo malo bogastvo od neverovatnih 880 hiljada evra.!

Takođe osim što se krije ime stjuardese nije precizirano ni o kojoj se avio-kompaniji radi. Zna se samo da je sa Bliskog istoka.

Avanture pohotne stjuardese počele su pre dve godine i trajale su sve do ovog meseca kada je uhvaćena usred seksualnog čina sa jednim od putnika. Devojci je odmah uručen otkaz i deportovana je iz države u kojoj je radila.

Novinari iz Dubaija su napisali da je devojka vrlo brzo priznala da joj to nije bio prvi incident. Preferirala je letove sa Bliskog istoka prema SAD-u. U nekoliko sati mogla je bez problema da "obavi posao" sa nekoliko putnika.

Ovo inače nije prvi slučaj prostituirsanja u avionima....

Nedavno je u Japanu izbio pravi skandal nakon što se otkrilo da tamošnje stjuardese masovno naplaćuju seks sa pilotima. Sve je krenulo kada su im smanjene plate, pa su devojke odlučile da popune budžet tako što su naplaćivale između 500 i 700 evra za seks.

"One koje su bile mlađe od 30 su dobijale još više novca" rekla je jedna 29-godišnja stjuardesa.

izvor:blic.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1