Najzanimljiviji sajt Balkana


Majkl Zuk iz Edmontona u Kanadi,koji je po zanimanju stomatolog i koji je pre dve godine kupio na aukciji zub engleskog muzičara Džona Lenona,došao je na pomalo ludu  neobičnu ideju.On želi želi da klonira čuvenog Džona Lenona koji je ubijen 1980 godine!...


Stomatolog je već pokrenuo projekat u kojem se izoluje DNK iz pokvarenog zuba Lenona  koji je čuveni muzičar dao svojoj kućnoj pomoćnici šezdesetih godina.

Kanadski stomatolog koji je na aukciji kupio zub engleskog muzičara Džona Lenona pre dve godine,nada se da će uspeti da klonira člana „Bitlsa" Džona Lenona koristeći njegov DNK.

"Ukoliko naučnici misle da mogu da kloniraju mamute, onda bi Džon Lenon mogao da bude sledeći", izjavio je za medije stomatolog Majkl Zuk je na  je na aukciji za  cifru od 19.500 funti kupio Lenonov zub.

"Većina ljudi misle da sam lud, ali ja mislim da je ideja fantastična",kazao je Zuk.Nervozan sam i uzbuđen zbog mogućnosti da ćemo imati Lenonovu DNK i to uskoro" izjavio je stomatolog, koji je u čast Lenonovog zuba napisao i pesmu.

Naučnici tvrde da današna tehnologija daje male šanse za kloniranje mamuta, a naročito da se "napravi " novi Lenon

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala