Najzanimljiviji sajt Balkana

trosed Kupite polovan kauč za 20 dolara, a u njemu kasnije nađete 41 hiljadu dolara,verujemo da bi ste vrištali od sreće! Ovakva sreća "pogodila" tri studenta iz New Yorka. Reese Werkhoven,Cally Guasti i Lara Russo.....

Njih troje su kupili u februaru mesecu u Karitasu polovan trosed za 20 dolara i ne sluteći šta se krije u njemu!

Dva meseca posle kupovine troseda su sedili i u jednom trenutku shvatili su da ih na dva-tri mjesta nešto žulja.Okrenuli su delove troseda  i vidjeli da su u njemu se nalazi par novčanica od nekkoliko stotina dolara.Tada je troje studenata odlučilo u potpunosti da rastavi polovni trosed i na njihovo oduševljenje  pronašli su ukupno 41.000 dolara!.   "Vrištali smo svo troje od sreće da su naše komšije pomislie da smo dobili na lutriji" izjavili su novinarima.
Već su maštali kako će kupiti automobil ili brod, ipak njihovo je uzbuđenje ubrzo splasnulo kada su shvatili da jedna od omotnica nosi ime i prezime nepoznate žene.

Moralne nedoumice nisu imali što se tiče novca koji im ne pripada  i veoma su brzo rešili problem uz pomoć roditelja te su u telefonskom imeniku pronašli su ženu sa papira

Bila je to starija gospođa  kojoj je suprug ostavio novac pre nego što je umro da bi ona imala od čega živeti. Prvo mesto koje joj je palo na pamet je da sakrije i spremi novac joj je bio stari kauč. U njemu je čuvala svu svoju i muževu ušteđevinu 30 godina sve dok nedavno nije imala operaciju leđa i provela nekoliko meseci na rehabilitaciji.

Doktori su savetovali njenoj deci da izbace iz kuće stari kauč i tako je završio u Karitasu. Ipak, studenti nisu otišli praznih ruku jer ih je starija nemenovana gospođa nagradila sa po 1.000 dolara.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1