Najzanimljiviji sajt Balkana

prodaje nevinost

Ruska studentkinja Arijana odlučila je da na aukciji proda nevinost kako bi sakupila novac za nastavak studija u inostranstvu. Početna cena koju je....

postavila 20-godišnja Arijana je 150.000 evra.

"Mnogi studenti se tokom školovanja susreću s brojnim problemima, a jedan od najvećih je taj što moraju da rade ne bi li mogli da plate studije. Želim da nastavim svoje studije medicine u inostranstvu, a to je veoma skupo. " kaže Arijana

I dodaje:
"Pretpostavljam da je život u drugoj zemlji težak, pa zato želim da se finansijski obezbedim i fokusiram samo na učenje" napisala je Arijana."

Takođe je razmišljala i o drugim opcijama, ali da je problem u tome što su njeni roditelji siromašni i ne mogu da joj pomognu u vezi nastavka studija van njene zemlje.

Ariana prodaje nevinost


Na kraju je došla na ideju da proda svoju nevinost, što je ujedno i najbržni način da dođe do potrebnog novca.

Ova devojka navodi i to da njeni roditelji ne znaju na koji način ona pokušava da obezbedi novac za to, ali da neće imati problem da im objasni, ukoliko saznaju.

"Verujte mi, dugo sam razmišljala o ovom potezu. Dugo sam se i nadala da ću naći veliku ljubav, ali nisam uspela. A i zašto da gubim nevinost s nekim ko će mi kasnije slomiti srce" rekla je na kraju mlada Ruskinja Arijana.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala