Najzanimljiviji sajt Balkana
Donald Miler,iz Ohaja u Sjedinjenim Američkim Državama je proglašen mrtvim 1994. godine,ipak ovaj čovek ostaće "mrtav" pred američkim  zakonom!Donaldu je odbijena žalba na presudu kojom je proglašen mrtvim...


Donald Miler  je u sudu ispričao da je davne 1986. godine nestao pošto jer izgubio posao, i tada je ostavio suprugu sa dvoje dece i kako tvrdi advokat njegove bivše žene, Dobald je ostao dužan hiljade dolara za alimentaciju.

Tako je posle 8 godina od kada je nestao on je proglašen mrtvim. Miler je pred sudom ispričao da se u Ohajo vratio „oko 2005. godine“ i da nije znao da je "pravno mrtav", te da se nadao da će doći do broja svog socijalnog osiguranja.

Zakoni u Ohaju,međutim, ne dozvoljavaju mogućnost da se izmeni odluka o proglašenju osobe mrtvom, ako od te odluke prođe više od tri godine.Sudija Alan Dejvis je izjavio za medije da  za više od 40 godina sudske karijere nije imao ovakav bizaran  slučaj.

Advokat Milerove bivše žene, Džejms Hamer, kaže da je Miler 1994. godine, kad je "pravno umro“, dugovao supruzi Robin oko 25.000 dolara alimentacije,a nakon što je proglašen mrtvim,ona je počela da prima socijalnu pomoć da bi izdržavala decu.

Hamer kaže da bi stvar bila mnogo komplikovanija da je sud odlučio da je Miler živ, jer bi supruga Robin verovatno morala da vrati dug socijalnoj službi, pošto je pomoć primala na osnovu smrti bivšeg muža.

"Zato smo sada zadovoljni odlukom" dodao je advokat.Naravno pravno mrtvi Donald Miler ima 30 dana da se  žali na sudsku odluku.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala