Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:Fejsbuk poruka
Ovo je prvi ovakav slučaj zabeležen u svetu da je sud u SAD-u, odobrio Njujorčanki da svom mužu koji je "nehuvatljiv"  uruči papire za razvod putem poruke na Facebooku.?!...

List "Daily News" njuz preonsi je da će Viktoru Seni Blad-Dzraku papiri za razvod biti uručeni preko privatne poruke na društvenoj mreži Facebook-u! To će biti ponavljano jednom nedeljno, tokom tri sedmice zaredom ili dok muž Elanore Bajdu ne bude potvrdio da je primio dokumenta.

Advokat Elanore Bajdu rekao je da se par venčao 2009. u opštini. On je dodao da je njihov odnos počeo da se kvari kada je Blad-Dzraku izneverio obećanje o tradicionalnoj ganskoj ceremoniji venčanja.

Kao posledica toga, njih dvoje, oboje iz Gane, nikada nisu živeli zajedno, niti su "probali" brak, naveo je advokat Bajdu i dodao da ipak Blad-Dzraku ne želi razvod

U odluci suda navodi se da je Blad-Dzraku bio u kontaktu sa svojom ženom samo putem telefona i Fejsbuka. Bajdu je povremeno razgovarala sa Blad-Dzrakuom telefonom, i on joj je u više navrata rekao da nema fiksnu adresu, niti zaposlenje. Takođe je odbio da kaže gde mu mogu biti dostavljeni papiri za razvod.

U sudskoj odluci se takođe navodi da pošta nema njegovu adresu, da ne postoji evidencija o plaćenom računu za njegov mobilni telefon, niti ga Sekretarijat za motorna vozila ima u evidenciji.

"Sve smo pokušali, a čak smo unajmili i privatnog detektiva, i ništa", izjavio je advokat Bajdu.. Prva Fejsbuk poruka njenom mužu upućena je prošle sedmice, i do sada on nije odgovorio, dodao je advokat.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1