Najzanimljiviji sajt Balkanasvestenik na letecem skejtu

Ovaj snimak je pogledalo više od 14 miliona ljudi za samo tri dana! Na njemu je prikazan otac Albert San Hose iz eparhije San Pablo sa Filipina...

dok služi misu na Badnje veče u lokalnoj crkvi oatac Alber se vozi na “letećem skejtu” (engl.hoverboard)

Dok su parohijani uživali u ovom smelom pristupu sveštenika, on nije baš dobro prošao kod biskupa!

Zbog ovog neprimerenog "incidenta" u crkvi zbog korištenja letećeg skejtborda tokom mise crkva ga je kaznila

"To je bilo pogrešno. Evharistija zahteva najveće poštovanje i divljenje. To je izvor hrišćanskog života. Ne radi se o ličnoj proslavi gde neko može iz hira da uradi nešto kakao bi privukao pažnju ljudi" piše u saopštenju nadbiskupije.

Nadbiskupija je potvrdila da je otac San Hoze privremeno uklonjen sa dužnosti u parohiji, tako da može da “provede neko vreme u razmišljanju o ovim događajima".

Na društvenim mrežama su se pojavile različite reakcije, neki su tvrdili da u tome nema ničeg pogrešnog, drugi tvrdili je “kaskader” skrenuo pažnju parohijana sa suštine mise i da je nepotrebno isticao bogatstvo, dok treći jednostavno nisu mogli da shvate kako je nekom uopšte palo na pamet da uradi tako nešto u crkvi.

Pogledjate video:

-Ce curé est hilarant sur son hoverboard Weebot, leur E-shop : www.wee-bot.com - This Pastor is so funny on his Weebot, get yours on http://www.wee-bot.com - Este cura Sí está a la moda con su Weebot, Compra la tuya en http://www.wee-bot.com

Posted by FLOW CARTAGENA on субота 26. децембар 2015.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala