Najzanimljiviji sajt Balkana


Ruskinja Svetlana Pankratova je rođena je 1971. godine u Volgogradu i  kao devojčica bila je najviša među svojim vršnjacima.Tako da su je deca još tada,zadirkivala zbog dugih nogu....


kao tinejdžer je otkrila da ima jako duge noge jer nije mogla da nađe tako duge pantalone.Danas je ona ponosna na svoje telo i to  sa razlogom.

Svetlana Pankratova je i službeno je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao žena koja ima najduže noge  na svetu.Dužina njenih nogu iznosi neverovatnih 132 cm sa ovom dužinom noga Svetlana je  postala svetska i Ginisova rekorderka.!Naravno čim su joj noge tako dugačke mora biti dugačko stopalo celih 46 cm


Kako Svetlana kaže u izjavi za Church News Press nikada nije obraćala posebnu pažnju na svoje noge ali sve se promenilo nakon Ginisovog merenja kao i ulaska u knjigu rekorda kao žena sa najdužim  nogama na svetu.

Svetlana je pomoćni trener u jednoj američkoj srednjoj školi,pre toga je igrala košarku za Portugal,Izrael i Španiju.Profesionalnom košarkom prestala se baviti, tako da je u sportsku penziju otišla 2000. godine.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala