Najzanimljiviji sajt Balkana


Litvanski glavni grad Viljnus jedan je od retkih gradova iznad kojeg možete ako želite da letite balonom i tako ga razgledate.Tako su ovu "priliku" iskoristili i  lokalni umetnici iz Vijnusa....

i odlučili se na zanimljiv poduhvat svirati na klaviru koji je prikačen na balon i usput obleteti grad !Na ovo se odlučio jedan od pijanista muzičara je odlučio i svirati na njemu dok leti gradom.


A sve je ovo organizovano u sklopu letnog festivala "Piano.It" na kom će se održati mnogobrojni kulturni muzički događaji. Festival se održava pod sloganom "Sve vrste muzike su dobre,osim onih koje su dosadne".

Festival u glavnom Litvanskom gradu će trajati dva meseca a priliku za učestvovanje imaće više od 50 umetnika iz Litvanije kao i drugih zemalja.Osim klasične muzike,gosti festivala će moći čuti i jazz, eksperimentalnu i tradicionalnu muziku nekih zemalja u svetu.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1