Najzanimljiviji sajt Balkana

Trisakri sprava za duhove

Ako imate problema s duhovima,u kući Tajlanđani su "pronašli rešenje" za vas! Iako se na prvi pogled čini kao improvizirani zvučnik napravljen u kućnoj radinosti zapravo je veoma čudan uređaj - isterivač duhova "Trisaksri".Ova drvena kutija je tajlandski izum koji je osmislila firma "Boondee Workshop", cena bizarnog uređaja za isterivanje duhova je poskupa celih 1.500 dolara.!

Oni koji ga žele naručiti iz inostranstva moraće na sve ovo još da dodaju i 140 dolara poštarine, tvrde iz tajlandske kompanije.

Podećamo vas  da je ova komapnija je pre sedam godina napravila sličan izum koji je uz pomoć radio talasa "terao duhove" i svi su tome smejali!

Ove 2016. godine su napravili bolju verziju za koju tvrde da će postati pravi hit.! I oterati duhove ako ih imate u svojoj blizini ili kući.?!

Što Trisaksri 2.0 čini boljim od prethodne verzije javnosti, nije poznato jer nije baš jasno na koji je način i prva izvedba uređaja funkcionisala

Trisakri sprava za duhove
Sve što je poznato je da ova kutija ima infracrvenu kameru i elektromagnetsko polje koje "može otkriti prisutnost duhova" i poslati "smrtonosni talas" u smeru duha ako postoji u prostoriji.

Jako je jednostavno. Samo pritisnete tipku On/Off i ostalo je na uređaju Trisaksri i duhovi puf nestaju...

Na kraju krajeva svi se pitaju da li ova čudna drvena kutija - uređaj za duhove uopšte i radi i koje spreman da izdvoji toliko novca za nju?

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala