Najzanimljiviji sajt Balkana
Svi znamo da postoje razni načini proricanja sudbine.Tako postoje metode proricanja poput gledanja u dlan,u zvezde,u kamenje,u kosti u iznutricu životinja itd.Ali ovo što radi tajlanđanka Amunata Lamvana se niko nije dosetio ona predkazuje sudbinu iz šaha....


Amunati Lamvani proricanje sudbine iz horoskopa bilo joj je bilo kako se kaže u malom prstu, kada seodlučila da izabere svoju tehniku.Posmatrajući igrače šaha po parkovima, pomislila je da bi šahovska tabla mogla da bude zgodna mapa sudbine.

"Jednostavno izmislila sam način čitanja sudbine koristeći šahovsku tablu koja bi predstavljala zvezdanu kartu po pravilima tajlandske astrologije, kao i karte i feng šui simbole, gde svaka karta predstavlja nečiji horoskop.Ovu metodu kompletno sam osmislila 2010. godine i prva osoba na kojoj sam je isprobala, bila je moj muž" kazala je za novinske medije Amunata, čije je umetničko i "proročko" ime Ajarn Nong.

Proročanstva iz šaha potnecijalne mšterije košta između 30 ili 50 dolara, a godišnje praćenje sudbine nekog klijenta naplaćuje i do 200 dolara.Seansa se odvija tako što mušterija izabere pet šahovskih figura i postave ih nasumično na tablu.

Svaka figura ima značenje: pion je planeta Venera i on predstavlja sve žensko i altruistično; skakač predstavlja Zemlju, lažljivog i radnog čoveka; kralj predstavlja Jupitera, hladnu osobu, proračunatu, dok je kraljica Saturn, je sve strast i nagon.

Ajarn uopšte ne poznaje pravila šaha, nju zanima način na koji njeni klijenti pomeraju figure, što joj daje uvid u put kojim će ići njihov život.Njene najčešće mušterije su vojnici, policajci koje zanima kada će stupiti na višu lestvicu u karijeri, zatim majke koje su izgubile dete, koje bi da saznaju sudbinu pokojne duše u šahovskom polju itd.Ajarn tvrdi da je njen sistem proricanja jednako uspešan kao i bilo koji drugi koje se koriste širom sveta.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala