Najzanimljiviji sajt Balkana

pokemon go

Jedan taksista iz meksika dobio je originalnu ideju kako da zaradi koji dolar više od kada je krenula svetska pomama za video igrom "Pokemon GO"....Taksista je odlučio da ponudi svoje taksi usluge lovcima sa mobilnim telefonima koji jure mala japanska čudovišta - Pokemone.

Uprkos tome što mobilna video igra kompanije "Nintendo" i "Niantik" još nije dostupna u Meksiku, mnogi korisnici pronašli su način da je "skinu" i počnu da je igraju

Pošto se radi o video igri "proširene realnosti", tragači (lovci) moraju fizički da se pomeraju, odnosno hodaju ili voze do pozicije pokemona.

Emilio Kačo, 29-godišnji vozač taksija iz grada Minatitlan iz istočne države Verakruz, počeo je da nudi svoje usluge "pokemon lovcima", a kaže da je prvi dan dobio preko od 20 taxi poziva.

"Nisam znao ništa o toj igri, ali sam od drugih ljudi čuo da tragaju za pokemonima, pa sam pomislio da to možda ne bi bio loš način da zaradim malo više novca", rekao je Kačo za Rojters.

Poslovni taksista iz meksika sada Nnaplaćuje sedam dolara za prvi sat potrage za pokemonima, a onda oko četiri i po dolara za svaki naredni sat jurcanja za pokemnonima
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala