Najzanimljiviji sajt BalkanaDženifer Konel tužila  sestrića zbog povrede

Amerikanka Dženifer Konel iz New Yorka tužila je svog 12 godina starog sesrića Šona.U tužbi je navela da je zadobila trajnu povredu ruke zbog dečakovog "nerazumnog ponašanja" odnosno izliva ljubavi prema njoj!...

2011.godine desio se taj incident Dženifer je došla kod sestrića Šona, na rođendansku proslavu, srećan što je vidi, potrčao svojoj tetki u naručje, te je tom prilikom tetki polomio ručni zglob.

Premda tvrdi da ga i dalje puno voli, 54-godišnja direktorka ljudskih resursa traži od sestrića odštetu od neverovatnih 127.000 dolara.

"Sećam se da je vozio crveni bicikl oko kuće kada sam došla. Kada me je ugledao počeo je da viče 'tetka Džen volim te', a zatim se zaleteo i skočio mi u naručje", ispričala je tetka na sudu.

Iako je sestrića opisala kao "veoma dragog dečaka", smatra da on treba da odgovara za svoje postupke, te navela da joj je povreda znatno otežala život.

"Živim u zgradi, na trećem spratu i veoma mi je teško", kazala je Konel na sudu, aludirajući na kese s namirnicama koje mora da nosi.

"Na zabavi na kojoj sam nedavno bila jedva sam uspevala da držim tanjir", požalila se ona.

Dečak, čija je majka preminula prošle godine, na sud je došao u pratnji svog oca.

Ostaje da se vidi da li će sud uvažiti tužbu njegove tetke i da li će Šon morati da joj plati astronomsku odštetu zbog nespretnog izliva ljubavi.
izvor:novosti.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala