Najzanimljiviji sajt BalkanaKet Gelindžer tetovaža oka

Kanđanka Ket Gelindžer (24) iz Otave svima predlaže da dobro provere kod kog će tattoo majstora da rade tetovaže. Ket je htela da uradi tetovažu oka - beonjače, ali sada je veoma moguće da će oslepeti na to oko ....

Ket Gelindžer se na ovaj korak tetoviranja oka ( tetoviranja beonjače) odlučila kako bi se bole osećala u svojoj koži kako je navela. 

Sada Ket tetovažu oka smatra svojom ogromnom greškom nakon što joj je tetovaža verovatno uništila oko!  Kod nesretne mlade kanađanke mastilo je doslovno počelo curiti iz oka i verovatno će oslepeti na to jedno "tetovirano oko"!

Inače, u svetu je trend tetoviranja očiju to jeste beonjače.

"Da sam znala šta će se desiti, nikad to ne bih uradila", kaže Gelindžer.
oko tetoviranje catt gelenger
Lekari koji su joj pregledali oko misle kako se  njeno oko upalilo zbog veličine igle, dubine, ali i količine tinte. Moguće je i da oprema koja je korištena nije bila propisno sterilizovanaKet bi trebalo sledeće nedelje da se podvrgne uklanjanju mastila iz oka, jer tinta u oku joj se počela zgrušavati.

Gelindžer je u bolnicu otišla prošli mesec gdje su joj lekari dali antibiotike i poslali ju kući. ali nakon toga oko joj je počelo oticati. Tada su joj dali kapi, ali nakon tri nedelje ljubičasta tetovaža se počela zgrušavati i mutiti joj vid.

"Poput tetovaže na ruci, tetovaže beonjače uključuju ubacivanje mastla u kožu", kaže profesor očne hirurgije na Braun univerzitetu Filip Rizuto.

On objašnjava da se mastilo ubrizgava u tanki sloj kože, poznat kao konjuktiva, koji prekriva beonjače očiju. Takve tetovaže trajne su kao i sve ostale na koži.

Stavljanje bilo kakve igle u oko je vrlo opasno", kaže on. "Mi to radimo sve vreme, ali smo obučavani od 12 do 18 godina da to radimo, kako bismo lečili bolesti očiju"

Pogledajte video:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1