Najzanimljiviji sajt Balkana

vodootporne majice
Majica zaista izgleda neverovatno i slobodno možemo reći majica budućnosti.Idealna za ovog našeg kišnog leta.Zanimljiva  majica, napravljena od prirodnog materijala - pamuka i ona je otporna na vodu i prljavštinu!...


Majicu otpornu na vodu pod nazivom  "The Cavalier" proizvela australijska kompanija "Threadsmiths" iz Melburna.I to su obične T-shirt majice tj. klasičnog kroja u bijeloj boji ..

Ova majica je otporna na vodu zahvaljujući posebnoj tehnologiji utkanoj u sam materijal.Cavalier imaju 'hidrofobnu' nano-tehnologiju utkanu u pamučnu tkaninu.

Za razliku od drugih vodootpornih materijala koji mogu sadržati hemikalije, iz "Threadsmiths" kompanije tvrde da njihove majice oponašaju prirodni vodootporni efekat koji ima,kao što je slučaj kod lista lotusa.
vodootprona majica "The Cavalier"

Takođe iz  kompanije "Threadsmiths" uveravaju da vam koža sasvim komotno može da diše u ovim vodootpornim majicama.Osim što je otporna na vodu, ovakva majica je otporna i na većinu tečnosti i prljavštine. Dovoljno je da je ispravite ili stavite pod vodu pa da ponovo bude čista.

Ova vodootporna majica se može  prati u mašini i napravljena je da izdrži i do 80 pranja. Postoje modeli za muškarce i žene, a cena je 65 dolara, dok su dečiji modeli vodootpornih majica su u planu.U nastavku pogledajte video kako izgleda mini test tkanine....

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala