Najzanimljiviji sajt BalkanaAdam Armstrong promenio prezime zarad jefitnijeg leta i letovanja
Tinejdžer iz Velike Britanije Adam Armstrong (19) rezervisao je letovanje na Ibici sa svojom devojkom Indijom Lomas. Međutim, njen očuh je greškom rezervisao let u niskobudžetnoj kompaniji na ime "Adam West"....

Greška u imenu se desila tako što je očuh devojke uzeo ime Adama sa facebooka. A Adam Armstrong je na fejsbuk stavio iz šale ime  "Adam West" što to je ime glumca koji je igrao Betmena na TV-u." 

Tako je ovaj tinejdžer zaključio da mu je mnogo jeftinije biti da pravno promeni svoje prezime nego da plaća nadoknadu za promenu rezervacije za let kompanije “Ryan air” piše britanski mirror.

Na kraju Adam Armstrong to je i urado, promenuo je prezime zarad jeftinijeg avionsskog leta ujedno i letovanja na Ibici!

Adam kaže da je avio kompanija tražila 220 funti za promenu podataka na avionskoj karti, što je dvostruko više od cene leta.

Pošto nije želeo da plati tako visok iznos za promenu podataka u avio karti tj rezervaciji. Tako je postao Adam Armstrong postao i zvaničnu  Adam Vest te je naručio novi pasoš.

Promena imena ga nije koštala ništa, a novi pasoš svega 103 funte, što je daleko manje od iznosa koju je tražila avio kompanija “Ryan air”.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala