Najzanimljiviji sajt Balkana

tinejdžerka zarosila starog domara

Lisa Miller (18) uradila je nešto sasvim bizarno i nesvakidašnje ona je zaprosila starog (bivšeg) domara Džima Kera (60), oca troje dece! Naravno Jim Kerr pristao je da se oženi sa svojom devojkom Lisom...Lisa je Džima zaprosila tokom zajedničke posete Škotskoj.

"Džime godinu dana smo zajedno i ja te stvarno volim. Ne bih te menjala ni za šta na svetu. Hoćeš li se udati za mene", ovim rečima Lisa se obratila Džimu, a on je odgovorio sa "Da".

Ova priča možda i ne bi bila toliko neobična da Džim (60) nije radio kao domar u Lisinoj školi. Par je u vezi od novembra prošle godine i već žive zajedno.

Prema prvim navodima Džim je svoju ženu napustio zbog Lise, ali izvori bliski paru su to demantovali i ispričali da se bračni par rastao kada su se njih dvoje spetljali.

Priča o ljubavi između tinejdžerke i muškarca (60) u javnost je dospela nakon što je učenik sa kojim je Lisa išla u školu na Tviteru objavio zajedničku fotografiju Lise i Džima.
"Ma nema šanse. Devojka koja je išla u moju školu verila se za domara koji je tamo radio", napisao je uz fotografiju. Ovaj post je izazvao bes i osudu javnosti. Sa veridbom se ne slaže ni Alison Ker, 32-godišnja Džimova ćerka.

"To je moj tata, a ja imam 32 godine, pa zamislite samo kako je meni i mojoj porodici da to gleda", izjavila je i dodala da ne želi više da vidi svog oca.

Nakon što je škola saznala za vezu Džima i Lise, škola je domara odmah suspendovala.

"Morali smo nešto da učinimo sa naše strane", poručili su iz škole.

Lisina porodica podržava njihovu ljubav, a osim Džimove ćerke, podršku imaju i sa njegove strane porodice.

 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala