Najzanimljiviji sajt Balkanatop zanimljivosti 2017.godine
Naravno, kao i svake godine, pred kraj na našem sajtu zanimjivosti dana.com donosimo vam "top 5 zanimljivosti 2017.godine" najzanimljive vesti koje su obležile ovu već na izmaku 2017.godinu.... Do duše u nešto skraćenom obliku(nadamo se da ne zamerate)

Ovaj izbor od  "top 5 najboljih zanimljivosti 2017.godine" ste izabrali vi naši posetioci ( čitaoci sajta) kao i pratioci sa naše fejsbuk stranice.

Da ne bi dalje dužili saznajte šta je to po vama bilo zanimljivo( kliknite na naslove za priče) za  ove već na izmaku 2017.godine:


1.Majka i sin u ljubavnoj vezi

Pomalo šokantna, bizarna ali zanimljiva priča o majci i sinu je na vas ostavila nazanimljiviji utisak i ova vest je na prvom mestu naše mini top liste top5 najzanimljivijih vesti u 2017.godini koje smo objavili na našem sajtu.


2.  Dobio drugi penis

I ova bizarana priča vam se svidela i bila vam je zanimljiva.Priča o čoveku koji je tokom testiranja doživeo neobičnu transformaciju.Njemu je izrastao još jedan penis...

3. Bio u komi a njegova svest posetila budućnost

Ova pomalo paranormalna ali zanimljiva vest vas je dragi naši čitaoci takođe najviše zanimala u 2017.godin.Priča i davne 1921.godine o Pol Amadeusu koj je "imao viziju budućnosti" dok je bio u komi..

4. Dosije X

Ah, složiće se mnogi jedna od najboljih američkih  serija na vas je ostavila upečatljiv utisak što se tiće zaimljivosti vezanih za ovu mega svetski poularnu seriju....

5. Tajna oblast 51 (Area 51)

Kao što to čini širom sveta "Tajna oblast 51" ( engl Area 51) je i na naše sajtu veoma zainteresovala vas kao čitaoce i zauzela je 5 mesto na našoj top listi najzanimljvijih vesti našeg sajta za 2017.godinu


Na kraju. "Želimo vam mnogo zdravlja sreće, ljubavi, uspeha i novca u novoj 2018 godini!. Da nas i dalje čitate i pratite, pedložite nas vašim prijateljima i podržite naš sajt i rad . Hvala svima :). Ugodni vam novogodišnji praznici! "

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala