Najzanimljiviji sajt Balkana

torba otkrila rak bolest

Engleskinja Džejd Lagden (29) iz Česingtona zahvaljujući svojoj torbi uspela je da otkrije da ima rak dojke! Džejd je u julu ove godine dobila na poklon od njenog partnera Tonija Diginsa skupu kožnu torbu koju pre par meseci videla u jednom izlogu u gradu...Oduševljena poklonom -torbicom, odlučila je da se ne odvaja od torbe i svaki dan ju je nosila.


Međutim, već nakon nekoliko dana Džejd su rame i vrat počeli mnogo da bole. Ipak, lepa torba bila je dovoljan razlog da zanemari bol te ju je uporno nosila iz dana u dan, sve dok bol nije postao nepodnošljiv.

"Bol je postajao sve jači iz dana u dan i tada sam odlučila da odem kod lekara" započinje svoju tužnu priču Džejd.

I lekar je prvo mislio da je bol od preteške torbe, ali je Džejd rekla da bol ne oseća kada torbu nosi na drugom ramenu, te su brže bolje krenuli sa brojnim pretragama.

Kada su stigli rezultati, Džejd se život preokrenuo.

"Prvo su mi otkrili da imam rak dojke, a onda i da je metastazirao na jetru. Borba za život će biti teška, ali se nadam da ću pobediti ovu zlu bolest" kaže Džejd koja se sada maksimalno posvetila svom sinu.

Ona ističe da u šali kaže da joj je njena omiljena torba pomogla da otkrije da ima rak, jer da joj nije bila toliko draga, možda bi nosila lakšu torbu i onda bi saznala istinu tek kada bolest još više uzme maha.

"Srećom imam neverovatne prijateljice Leiann Beach i Zoe Corcoran kao partnera, Tonija, koji čine sve najbolje za mene ne bili mi zadržali pozitivino raspoloženje." kaže Džejn.
 
I dodaje da će svoju "srećnu" torbicu nosati od sada svugde s njom, kada bude izlazila iz kućeDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1