Najzanimljiviji sajt Balkana

tragovi na MESECU

Novi satelitski snimci, napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina orbitira oko Zemljinog prirodnog satelita, pokazuju čudne objekte na površini Meseca....“NLO hvatači“ su proučavali fotografije i pronašli “formacije“ čudnog izgled na Mesecu. Neki pretpostavljaju da bi konstrukcije viđene na satelitskim snimcima mogle biti baza vanzemaljskih bića.

Prema rečima ufologa, NASA je već duže vreme svesna tih činjenica, ali agencija skriva informacije od javnosti.

Istraživači su takođe otkrili neobičan trouglasti krater na fotografijama. Jasne linije kratera dovode u pitanje prirodno poreklo. Zanimljivo, trouglasti krater se na pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda kasnije napravila.

Ufolozi veruje da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mesec. Istraživači su takođe mogli da vide niz otisaka stopala koji je vodio ka misterioznom objektu.

Međutim, kao i u drugim sličnim slučajevima, razlog za ovo “otkriće“ bi mogla biti pareidolija – dobro poznata iluzija koja čini da vidite neobične formacije i konture (uključujući kamenje i senke) kao nešto “organizovanije“ i samim tim razumljivije.

Izvor:Webtribune.rs
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala