Najzanimljiviji sajt Balkana


pivo sneg
Clifton Vial (52)  iz Aljaske ostao je živ zahvaljujući ni manje ni više nego pivu.On je ostao zaglavljen i zavejan u snegu sa svojim automobilom skoro tri dana,dok je bio udaljen 60-ak kilometara od Nomea.

Odskudno odeven samo sa tankom jaknom i famrekama na sebi Viala je od gladi su spasle konzerve piva kako prenosi daily mail .Iz automobila nije mogao izaći,dok njegov mobilni nije pokazivao signal na tom mestu.

Pošto je znao da će morati na kraju ipak morati prenoćiti u automobilu,on je pronašao je vreću za spavanje i peškir kojim je obmotao noge da mu se ne smrznu.Tako je tri dana pokušavao da zadrži što više toplote za sebe u hladnom zavejanom automobilu.

 "Pokušao sam izaći sa automobilom i i onda saM shvatio da sam se i previše zaglavio u snijegU.Uplašio sam se, jer je moja porodica je otputovala i u jednom trenutku sam pomislio niko neće znati da sam nestao i gde sam".

 Vial je u naredna tri dana, koliko je ostao zavejan imao samo tri konzerve piva,dok je temperatura dostizala i do  -17 stepeni Celzijusovih.

Kada se Vial nije pojavio na poslu sledećih dana njegove kolege su alarmirale spasilačku službu,koja je pronašla zavejani automobil u snegu zajedno sa Vialom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1