Najzanimljiviji sajt Balkana
Tri sestre Kristal Turner (25), Misti Stokes (24), and Courtnee Hoffman(21) z grada Laytona država Utah, SAD porodile su se u julu mesecu, njih tri su rodile tri dečaka.A najčudnije od svega toga je to da su dve sestre rodile dva dečaka .....
u istoj bolnici,i to u razmaku od sat vremena.Ovim zanimljivim i neobičnim medicinskim slučajem bili su iznenađeni svi lekari u Dečijem centru u državi Utahu, gdje je natalitet,najveći u Americi.

Dr. Daren Housel, koji je porodio dve sestre u roku od sat vremena, kaže da nikada nije doživeo ovakav slučaj u svojoj 20-godišnjoj karijeri doktora.

"U svojoj karijeri sam imao preko 5.000 poroda,ali nikada nisam u istom danu imao dve sestre za porod"  seća se kako je njihova majka trčala od jedne do druge sobe da vidi svoje kćerke i unuke koji su došli na svet.Sestre izjavile TV medjima da nisu imale nikakav plan da zatrudne u isto vreme.

Misti Stokes je prva saznala da je trudna.Kada je to rekla mlađoj sestri Courtnee Hoffman  i ona je zatražila test na trudnoću. Bio je pozitivan.Sestre su nakon toga o radosnim vestima obavestile najstariju,Kristal Turner koja ima 25 godina.Mislile su da će biti tužna, jer je najstarija, a još nema dete. Ali dve sestre je čekalo iznenađenje...

"Ne, nisam tužna.I ja sam trudna"- rekla im je tada Kristal. Stokes je rodila  u Bostonu 3. jula. Hoffman je rodila sina 27. jula u bolnici u Utahu, a samo sat kasnije u istoj bolnici, kod Dr. Darena Housela, sina je rodila i Turner.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala