Najzanimljiviji sajt Balkana

identični bliznaci
Kada Nikol Brajtli iz Cambridgeshirea kaže ljudima da su njena deca trojke, niko joj ne veruje. Naime, dvojica sinova James i Daniel su identični blizanci,dok je njihova sestra rođena pet godina kasnije posle njih,mada su svi nastali u istom trenutku.....

Embrion njene kćerke je bio zamrznut pet godina,a pre nekoliko meseci je upotpunila porodicu.


Nikol i Kevin Brajtli pokušavali su da dobiju decu punih 15 godina. Njoj je rečeno da ima neprohone jajovode, što je nastalo kao posledica upale trbušne maramice, koju je mala kada je bila jako mlada. Oni su se venčali 1998. godine, i odmah su počeli da pokušavaju da prošire svoju porodicu.

Međutim, to im nije pošlo za rukom sve do 2008. godine, kada su uz pomoć veštačke oplodnje konačno uspeli da oplode nekoliko jajnih ćelija. Dve su vraćene u Nikolinu matericu, a ostale su zamrznute.

Te dve jajne ćelije su postale Džejms i Danijel, koji su se rodili u novembru 2008. godine. Međutim, porodica Brajtli je oduvek želela još jedno dete. Ali, s obzirom na to da je veštačka oplodnja jako skupa, nisu mogli to sebi da priušte.

Konačno su 2013. godine uspeli da skupe novac, i pokušaju da ožive još jedan zamrznuti embron.Tada se rodila njihova kćerka Elizabeth,nakon pet godina.

"Elizabet je izgledala potpuno identično kao i dečaci kada su se rodili. Liče kao jaje jajetu. Ali ljudi ne mogu da veruju kada im kažemo da su oni trojke. Džejms i Danijel su jedva čekali da upoznaju svoju sestricu, i sada su jako zaštitničk nastrojeni" kaže srećna mama Nikol

"Čekali smo na decu toliko drugo, ali sada je naša porodica kompletna, nakon ovoliko vremena! Trebalo nam je 15 godina i 20.000 funti, ali bilo je vredno svakog penija. Osećam se kao najsrećnija mama na svetu", dodala je na kraju Nikol.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1