Najzanimljiviji sajt Balkana

bol u stomaku
Kinez Ksu Long (60) , 40 godina je patio od bolova u leđima i grudima  Ksu se prisećao da ga to mučilo toliko dugo, da je tretman primio čak i kad je služio vojsku 1974. godine...


"Sećam se tada, da me je dva dana i dve noći jezivo boleo želudac.Vojni lekar mi je ponudio akupunkturu, i uspelo je! Bol je prestao istog momenta" ispričao je medijima Long.Međutim, izgleda da, iako mu je ovaj tretman doneo trenutno olakšanje,na duže staze mu je donelo više štete nego koristi:
"Tokom godina, počeo sam da osećam nelagodnost u leđima i grudima koja se sve više povećavala. Svaki put kada bih se obratio lekaru, rekli bi mi da je to od starosti" izjavio je  Long.

Međutim, na krjau je otkr5iven uzrok njegove boli gotovo posle 40 godina!U pitanju je bila igla! Ksu je jedna od manjih igala za akupunkturu se polomila unutar creva! Nakon rendgenskog pregleda, lekari su napokon utvrdili šta nije u redu sa Longom:

"Doktori su mi rekli su mi da u mom stomaku postoji strano telo, pa sam se uspaničio, misleći da je u pitanju rak" izjavio je medijima Long, dodajući da se šokirao kada je saznao od doktora da je u pitanju igla za akupunkturu.

Doktor Je Lin obavio je proceduru kojom je otklonio tri santimetra dugu iglu iz Longovog tela.

"Igla, koja se nalazila u njegovim crevima, je pocrnela i bila je vrlo debela zbog decenija oksidacije" navodi doktor Lin, dodajući da se verovatno kretala kroz telo pacijenta kad god bi se ovaj pomerao.

Naravno operacija uklanjanja igle iz stomaka Longa je oslobodila dugogodišnjeg hroničnog bola.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1