Najzanimljiviji sajt Balkana
Irački doktori ostali su u čudu kada su na ultrazvuku jedne trudnice u ranim četrdesetima videli čak 13 fetusa tj budućih beba!Kako pišu emirates 24/7,četrdesetogodišnja iračanka je tokom braka rodila sedmoro dece....

od toga dvoje blizanaca,dok zadnje dete je imala pre pet godina. Upravo tokom tih zadnjih 5 godina žena nije više mogla da zatrudni pa se njen suprug oženio drugom ženom

Suprug trudnice je ispričao da istovremeno je i sretan i pomalo zabrinut.
"Vrlo sam srećan zbog ženine trudnoće, ali sam isto tako  zabrinut kako ću se brinuti i ja i ona da očuvamo ovaj božji dar",izjavio je suprug.
"Mnogo sam se iznenadio kada su mi rekli da mi žena nosi 13-ero dece i sada pokušavam organizovati posebnu negu za nju jer bih, nakon poroda žene, mogao postati jedini otac na svetu koji ima toliki broj blizanaca."

Ipak ova rizična trudnoća je već ostavila neke posledice. Prvi testovi su pokazali da je četri fetusa tj dece već mrtvo, srca su im prestala kucati.Dok ostali fetusi su u dobrom stanju" izjavio je dr. Mikdam Al Jabouri, specijalist u iračkoj bolnici Takreet.

"Zdravlje majke tj trdunice ,je uredu, ovo je jedan od najređih slučajeva trudnoće u istoriji.Ipak kao specijalista i kao dokotori očekujemo da će još dece umrijeti tokom trudnoće i da će deca koja dožive rođenje biti veoma mala", dodao je na kraju intervjua dr. Al Jabouri.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala