Najzanimljiviji sajt Balkana

Džes Gajford obožava jesti sapun
Ponekada se zna desiti da majke u u trudnoći dobiju želju da jedu neku određenu hranu duže vreme.Ipak jedna Britanka je poseban slučaj jer ima  jednu veoma bizarnu skonost tj način ishrane. Ona je obožava jesti sapun i ne može ga prestati jesti!....

Džes Gajford (26) koja je u osmom mesecu trudnoće, jednog dana je osetila neopisivu želju da lizne sapun "Dove", što je i uradila.Tako da je danas ova mlada trudnica postala  zavisna od jedenja sapuna!

"Kupila sam sapun i počela da ga jedem. Možda zvuči odvratno, ali je zapravo ukusno" izjavila je britanskim medijima Džes. Kako ona kaže ova bizarna želja za jedenjem sapuna došla je iz ničega

Jednostavno sada ne može prestati jesti sapun.Čak ponekad popije i manju količinu tekućeg sapuna, kako ona kaže oko dve bočice sedmično !?.

Njen suprug Lee Trimby, s kojim ima petogodišnjeg sina, rekao je da je na početku bizarne želje za sapunom od strane supruge bio zabrinut, ali kada su mu lekari rekli da se bebi neće dogoditi ništa loše, smirio se i dopustio joj da uživa u svojoj "poslastici" - sapunu.

Hormonalne promene u trudnoći ponekad rezultiraju željom za različitom hranom .Tako se dešava se da se kod trudnica javi želja na primer za konzumiranjem stvari koje nisu hrana, kao što su pesak i boje i slično ali to je retkost.

Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1