Najzanimljiviji sajt Balkanafotografija mobilna kcerka

Verovali ili ne jedna mlada 18 godišna Austrijanka tužila je svoje roditelje što su na "Facebooku"“ objavili njene fotografije iz detinjstva.!....Nemenovana 18-godišnja učenica iz austrijske pokrajine Koruška iznervirala se jer su njeni roditelji 2009. godine više od 500 fotografija iz njenog detinjstva postavili na Facebook

"Iako sam tada imala već 11 godina oni su, tako reći, naknadno postavili slike kada sam bila beba. Nisu se ničega postideli, i nisu imali granice u tome. Da li sedim na noši ili sam gola u krevecu, svaki moj korak je fotografisan i naknadno objavljen", kritikovala je devojka.

Pored toga, kako ističe, roditelji je nisu nikada pitali da je to za nju u redu.

"Nažalost, videla sam te slike tek kada sam sa 14 godina sama otvorila Facebook nalog", objasnila je ona, dodajući da su njeni roditelji tada već imali 700 prijatelja, koji su svakodnevno mogli da gledaju njene slike iz ranog detinjstva.

Kada je od svojih roditelja zatražila da izbrišu 500 objavljenih slika, oni su se tome usprotivili.

Iz tog razloga, kako ukazuje, nije imala drugu mogućnost nego da tuži roditelje, kojima preti kazna u visini između 3.000 i 10.000 evra zbog kršenja zakona o zaštiti ličnih podataka.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala