Najzanimljiviji sajt Balkanapizza

Tim Driskol (30) iz Australije čekao je na dostavu pice punih 18 meseci, da bi na kraju tužio poznatu piceriju. Tim je naručio tri pizze,...

dva štapića s belim lukom i dva gazirana napitka iz "Domino" picerije u aprilu 2015. godine je je u to vreme imao goste u kući.

Na žalost Tima porudžbina iz picerije nikad nije stigla do njegovog stola.

On kaže da je zbog toga bio "posramljen" i "lično uvređen", jer zbog greške picerije nije imao čime da posluži goste u kući. Posle sat vremena čekanja, pozvao je restoran, a menadžer mu se izvinio, rekao da su zauzeti i ponudio refundaciju.

Ni refundacija se nikad nije pojavila. Driskol je ponovo tražio svoj novac nazad posle godinu dana, ali su mu iz "Domino" rekli da još "istražuju" njegov slučaj.

Kada mu je prekipilo, tim je tužio poznatu piceriju!

Iako je Driskol prvobitno tražio obeštećenje od 9.000 dolara "kako bi ih naučio pameti", sudija mu je na kraju dodelio 1.203,27 dolara odštete, što je bilo dovoljno da pokrije troškove suđenja i originalnu porudžbinu.

Iz "Domino" picerije su u prvi mah poručili da je Driskolova tužba "gubljenje dragocenog vremena suda" i obećali da će se žaliti, ali su se posle izvinili zbog tih reči.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala