Najzanimljiviji sajt Balkana
Naučnik iz Irana Ali Razegi (27), tvrdi da je izumeo vremensku mašinu koja omogućuje da vidimo ono što će se desti do osam godina u budućnost.Kako prenosi Britanski "Daily telegraph" pisanje iranske agencije "Fars" .....
gde se navodi da je iranski naučnik Razegi registrovao "Arjajek Mašinu za putovanje kroz vreme" u državnom Centru za strateške izume......

Uređaj navodno može da u štampanoj formi izbaci predviđanje budućnosti osobe koja ga dodirne.
Iako ovakav opis najviše podseća na poboljšanu verziju staklene kugle iz crtanih filmova,Razegi tvrdi da njegov uređaj radi na principu složenih logariatama koji "predviđaju šta će se pet do osam godina u budućnosti desiti nekoj osobi, uz 98 % tačnosti".

 Uz to što je izvršni direktor Centra za strateške izume, Razegi je i višestruki pronalazač koji je do sada patentirao 179 izuma pored ovog.

"Na ovom projektu sam radio poslednjih deset godina.Moj izum može da stane u kućište personalnog kompjutera i može da predvidi detalje iz života korisnika od pet do osam godina u budućnosti.On vas neće odvesti u budućnost,već će budućnost dovesti vama" kaže u svojoj izjavi Razegi.

On navodi da vlada Irana može da predvidi mogućnost vojnog sukoba sa stranom državom, kao i da uz pomoć njegovog uređaja može i da predvidi fluktuaciju kursa stranih valuta i cena nafte.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala