Najzanimljiviji sajt Balkanapacov zivotinja1
Invazija pacova nije više vest u Švedskoj, ipak veličina tj. slika jednog ogromnog pacova uhvaćenog u gradu Geteborgu probudila pažnju Šveđana a slika švedskog pacova postala je viralna na internetu!...

U poslednje vreme u Švedskoj, pacovi se hrane ogromnim količinama organskog otpada koga bacaju stanovnici velikih gradova,taj problem naravno "oseća se" i u Geteborgu.

Pojedini primerci pacova ponekad postaju groteskna, prevelika čudovišta, poput nedavno fotografisanog, kojeg vidite na slici ( sredina članka)

Fotografiju, koja je postala senzacija na internetu, snimila je čuvarka parkinga Martina Gustafson, koja je otkrila grdosiju.
Ogromni pacov uhvaćen u  geteborgu Švedska                                                                                            (kliknite za uvećanje slike)
Prema njenim rečima, ona i njen kolega su videli dve ptice koje se biju oko nečega. Kad su se približili, šokirali su se prizorom mrtvog, ogromnog pacova. Bili su zgroženi.

Pacov je pronađen u blizini kazina "Kosmopol" u centru Geteborga. Martina kaže da toliki pacovi i nisu toliko redak primer

Pacovi u švedskoj izrasli su u nešto zastrašujuc´e, delimično zbog toga što kopaju svugde, ali i zato što su ljudi počeli da bacaju kuc´no đubre u naše kante. Viđamo i ljude iz restorana kako bacaju ostatke hrane, tako da nije čudno da pacovi sve više rastu", izjavila je Martina Gustafson švedskom dnevniku "Ekspresen".

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala