Najzanimljiviji sajt Balkana
Feroz Kan,(47) stanovnik grada Ludiane, 300 kilometara severno od Nju Delhija, je, kako je policija utvrdila je kidnapovao unuka odmah po rođenju ranije ovog meseca.Deda Kan je zatražio pomoć dvojice privremeno zaposlenih u lokalnoj bolnici, .....
gde se porodila njegova ćerka."Mušteriju" za kidnapovanog unuka oni su pronašli preko Fejsbuka i naravno odmah ugovorili prodaju deteta tj Kanovog unuka za 45.000 rupija ( 830 ) dolara.

"Uhapšena su sva trojica ljudi koji su učestvovali u prodaji deteta, a biće ispitan i biznismen koji je dao pare za kupovinu bebe", ističe Satiš Malhotra, viši policijski službenik u Ludiani.

Policija je spasla bebu i vratila je njenoj razvedenoj majci, Nuri Kan, koja je podnela tužnu protiv svog oca. Ukoliko se dokaže da su učestvovali u kidnapovanju bebe, za šta su optuženi, trojica uhapašenih, koji danas izlaze pred sud, bi mogli da budu osuđeni na sedmogodišnje kazne zatvora.

Indijska savezna policija je 2011. iznela podatak da u zemlji ima 815 bandi, sa ukupno više od 5.000 članova, uključenih u kidnapovanje dece, koja se najčešće koriste za prostituciju ili prosijačenje.
izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala