Najzanimljiviji sajt Balkana

krokodili zivotinje čuvaće zatvor

U Indoneziji imaju u planu da sagrade neobičan zatvor! Zatvor koji će, umesto čuvara, osiguravati krokodili.!...


Zbog čega će indonežanske vlasti uraditi ovako nešto? Pa zbog toga što se u poslednje vreme sve više dešavaju slučajevi podmićivanja čuvara u zatvorima, tako da vlasti ove azijske zemlje smatraju da je ovo najbolje rješenje.


Plan je takav, da krokodili budu raspoređeni u vodama oko zatvorskog ostrva, čija tačna lokacija još uvijek nije objavljena. Dok bi u "krokodil zatvoru" trebali biti zatvoreni šefovi narko klanova.

Ovu ideju vlastima u Džakarti predložio je Budi Waseso, šef Agencije za borbu protiv prodaje droge, koji je najavio obilazak svih indonezijskih ostrva u potrazi za odgovarajućim jedinkama aligatora

"Krokodili se ne mogu podmititi, niti zastrašiti da puste zatvorenike na slobodu. Rasporedićemo što je moguće više životinja oko ostrva, a trenutno tražimo 'najbesnije' životinje krokodile", rekao je Waseso.

Inače ako ne znate, Indonezija već ima jedne od najoštrijih zakona protiv dilera, uključujući smrtnu kaznu strijeljanjem.

Uz napomenu da je tako 2014. godine na smrt osuđeno sedam stranih narkodilera, uključujući dva australijska državljanina.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1