Najzanimljiviji sajt BalkanaBritney Spears

Lideri izraelske opozicione Laburističke partije najavili su da odlažu stranačke izbore planirane za 3. jul, kada američka pop pevačica Britni Spirs nastupa u Tel Avivu,....Jer su gore navedene političke partije u strahu da glasači ne bi mogli lako da stignu do birališta.

Izbori su zato pomereni na naredni dan, 4. jul. Uz probleme koji se očekuju zbog gustog saobraćaja na dan koncerta, laburisti su ocenili i da bi imali poteškoća pri angažovanju obezbeđenja jer će mnogi radnici u sektoru za bezbednost biti zauzeti zbog koncerta.

Odlaganje partijskih izbora omogućiće članovima partije da glasaju i da idu na koncert, rekle su vođe laburista izraelskim medijima. Partijski portparol Liron Zak rekao je da se partija ne može nadmetati sa pop zvezdom.

"Odložili smo izbore za jedan dan, za 4. jul. Nismo mogli da iznajmimo dovoljnu bezbednost za izbore jer je koncert Britni Spirs 3. jula. Biće takođe saobraćajne gužve i prepreka na putevima koje bi otežale glasanje", istakao je Zak.

Aktuelni lider laburista Isak Hercog, koji se ponovo kandidovao uz još najmanje osam kandidata, navodno ne planira da ide na koncert.

Koncert Britni Spirs u Izraelu održava se u okviru azijske turneje na kojoj promoviše album Glory, objavljen prošle godine.

Spirsova u Izraelu dosada nije nastupala. Od svog debi-albuma 1999. godine, tridesetpetogodišnja pop ikona prodala je više od 240 miliona albuma, DVD-jeva i singlova.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala