Najzanimljiviji sajt Balkana.japanski prijatelji
..od sada možete i to, kako prenos japanski list Asahi Šimbun .Ovaj ugledni japansk list otkrio je da u Tokiju postoji "Client Partners"koja usamljenim Japancima nudi uslugu iznajmiljivanja prijatelja po satu....


Ovi "prijatelji" će vas za vaser čekati u redu pred bioskopskom blagajnom, iznajmljivati željene videoigrice, živeti na željeno vreme u stanu usamljene osobe ili praviti društvo u kupovini stidljivim Japancima koji nisu u stanju da sami pronađu prijatelje za druženje i razonodu.

Agencija ima tarifu za svaku uslugu. Dnevno druženje koje uključuje zajednički ručak i posetu muzeju, na primer, košta nešto više od 200 evra.

Vlasnici agencije tvrde da se Japanci, uprkos 127 milionskoj populaciji i gustinom naseljenosti od oko 350 stanovnika po kvadratnom kilometru, osećaju sve više usamljeni pre svega zbog trke za karijerom koja im ne ostavlja dovoljno slobodnog prostora za druženje.

Klijenti agencije su često stidljive osobe koje nemaju dovoljno samopouzdanja i koje nisu sposobne da pronadju srodnu dušu kojoj mogu da se povere.

I sama japanska  kultura zahteva prikrivanje osećanja, zbog čega su Japanci često uzdržani i ponekada  lišeni svojih prijatelja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala