Najzanimljiviji sajt Balkanakupanje u piću

Za kupanje u hranljivim napicima, se već vekovima n eki tvrde da ima lekovita svojstva, ali se malo ko ima finasijskih sredstava da napuni njima kadu. Zbog toga jedan spa-centar u Japanu...

ima jedinstvenu i zanimljivu ponudu - kupanje u najtraženijim pićima!

Savremeni trendovi pretvorili su banje u spa i velnes centre u kojima se nudi mnogo više od ublažavanja tegoba nekih oboljenja. Borba protiv stresa je među glavnim ciljevima, a ponuda iz dana u dan postaje sve bogatija.


ako, japanski centar "Yunessun Spa and Resort" nudi brčkanje u omiljenom napitku. U njihovoj „karti pića“ su zeleni čaj, sake, kafa i vino.

Prema rečima predstavnika centra, zahvaljujući neopisivom osećaju koji pruža ulazak u bazen ispunjen tečnošću koju rado pijemo, posledice stresa su ublažene već od prvih sekundi boravka u njemu.

Osim toga, plivanje u svakom od tih bazena nosi određene dobrobiti:Zeleni čaj čuva mladalački izgled kože, kafa može smanjiti količinu celulita.

Crno vino štiti snažnim antioksidantima, dok japansko tradicionalno alkoholno piće od pirinča, navodno, može da pomogne u slučaju pega od sunca.
 Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1