Najzanimljiviji sajt Balkana
Kreirane od strane japanskog gurua za razvodnu ceremoniju Hiroki Terai,"Happy Divorced" (Srećno razvedeni) novne dobijaju na popularnosti kao brz i bezbolan način da se obavesti porodica,prijatelji ili poznanici da je nečiji brak završen. Ovo parovima koji su se razveli pomaže da izbegnu veće neprijatnosti kao i da uštede na vremenu da svakome posebno kažu....

da je njihov brak propao naravno i da "svetu" objave da su srećno razvedeni Novine im jednostavno pomažuda objasne svima kako im se to desilo

Sa povećanom stopom razvoda u svetu postaje sve teže da se izbegnu situacije tj.priče do čega i kako je došlo do nečijeg razvoda braka. Ipak genijalni Japanci su došli do genijalnog rešenja ovog problema, počelu su da izdaju list "Srećno razvedeni"(Happy Divorced)

Tvorac ovih neobičnih brakorazvodnih novina je Hiroki Terai,dobio je naizgled luckastu ideju nakon što je čuo mnogo razvedenih žalilo da  moraju svima pojedinačno da pričaju o njihovom neuspelom braku.Naravno,mnogi nemaju profile na društvenim mrežama poput Facebooka i Tvittera tako da su ove novine došle kao poručene za njih.

Tvorac novina za razvod Terai nudi čitaocima duboku analizu (razvedenog/razvedne) tj. propalog braka nekog pojednica. Kada parovi koji se razvedu to zvanično i postanu ( razvedeni) oni koji žele to da se objavi i "Razvodnim novinama" razgovaraju sa njim  o njihovom braku,njihovim osećanjima vezane za bivšeg partnera i još nekim informacijama. Onda sve dobijene informacije stavljaju u novine u roku od nedelju dana.

Tako razvedni "autori članaka" mogu birati između tri različita formata za njihove brakorazvodne novine:veseo format "sportska strana” elegantan format "engleski naslov" stil ili egzotičan  format "južnoamerički"stil.

Brakorazvodne ili "Srećno razvedeni" novine trenutno se prodaju po ceni od 11,220 jena ili 140 dolara za jednu celu stranicu novina ili 200 dolara za dve stranice,razvedeni autori dobijaju i 50% popusta ako stave i reklamu za poznatog brakorazvodnog gurua i tvorca novina Hiroki Terai.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala