Najzanimljiviji sajt Balkana
U kini se desilo čudo koje je zapanjilo naučnike u svetu i u Kini, veterinari kažu da je to skoro nemoguće.Dok kineski seljak Liju Naing kaže da je ovo pravo čudo prirode.U kineskoj pokrajni Šanksi ovca je bukvalno ojagnjila psa!...

"Mladunče" ovce je rođeno čupavo i zaista liči na ovcu ako letimično pogledate, ali ako se malo bolje zagledate, videćete da ovo "mladunče ovce" ima njušku,oči i rep kao pravi pas odsnosno štene.

Kineski seljak Liu Naiying,sa čije je farme ova bizarna ovca,nije mogao da veruje svojim očima kada je ugledao ovako nešto odnosno maldunče ovce.

"Nisam ni znao da je bremenita! Seljaci koji su se zatekli na licu mesta su me pozvali da vidim čudo:kada sam došao,video sam ovcu kako liže tek rođenog psa i nisam mogao da verujem.Sve je ovo jako čudno,nikada nisam ni pomislio da bi ovca mogla da ojagnji pravog psa!Rođeno štene je dugo 20 centimetara po rečima seljaka,odlično jede i dobrog je zdravlja.

Ovčarstvom se bavim već 20 godina i nikada nisam video ovako bizarnije" izjavio je novinarima Liu
"Moje ovce su dobile novog člana porodice.Možda za koju godinu, možda će ih baš ovo mladunče čuvati", kaže Naiying

Naučnici kažu d da je ovako nešto moguće ali ako se ukrštaju vrste.
"Tako nešto bi se radilo uz konstantni laboratorijski nadzor,pravo je čudo kako je mladunče uopšte i preživelo.Postoji dosta sličnih slučajeva,ali ovo je baš bizaran slučaj "ističu začuđeni naučnici.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala