Najzanimljiviji sajt Balkana
Ponekad se zaista moramo zapitati gde ide ovo čovečanstvo i u koji ponor srlja.??Ovo što će te pročitati je baš bizarno a i šokantno!Nekada državni neprijatelj broj jedan,u Kolumbiji kako su ga mediji prozvali kralj droge.....

pokojni Pablo Eskobar postao je je hit među klincima u Kolumbiji odnosno pojavio se na dečijem albumu sa samolepljivim sličicama!

 Album sa samolepljivim sličicama ima 16 strana i u njemu su Kolumbijski kriminalci, među kojima se našao i Pablo Eskobar,šef narko-kartela ubijen 1993. godine.Album sa sličicama je  postao pravi hit u gradu Medelinu, u kome se nekada nalazilo sedište velikog bosa.

Album,sa kriminalcima za koje vlasti još uvek ne znaju ko ga je štampao i gde, košta 100 pezosa (otprilike nekoliko američkih centi) a prodaju ga sitni prodavci kao prodavci na motociklima. „Čim dođe nova tura albuma o Eskobaru,odmah se rasprodaju.Trenutno je nestašica. Deca se bukvalno odriču užine, da bi kupila ovaj krimi  samolepljivi album", izjavila je jedna od prodavačica Lus Helena Monsalve.

Serhio Zuluaga,policijski zvaničnik najavio je da će početi da plene te albume.Nekada najveći narko diler,Eskobar je snabdevao SAD drogom, i stajao je iza serije kidnapovanja i bombaških napada u glavnom gradu Kolumbije,Bogoti,i drugim delovima zemlje.

Drugi proizvod u Kolumbiji na temu Eskobara je TV serija,prvu epizodu televizijske serije o njemu,gledalo je više od 10 miliona ljudi!

Inače narko bos Pablo Eskobar ubijen je u pokušaju bekstva od policije.Na vrhuncu svoje moći zloglasni kriminalac bio je na sedmom mestu Forbsove liste najbogatijih ljudi na svetu,njegova imovina tada se procenila na  na 18 milijardi dolara.!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala