Najzanimljiviji sajt Balkananajveći panoramski točak
Najviši na svetu panoramski točak otvoren je 31. marta 2014 godine u Las Vegasu.Ovaj najveći panoramski točak se zove "High Roller" Njegove dimenzije su zaista velike...


Panoramski točak iz Las Vegasa je visok 167 metara ,prečnik mu je 158 metara i viši od prethodnog rekordera ,koji se nalazi u Singapuru za oko  2.7 metara  a viši je za 30 metara od čuvenog Londonskog "Eye" točka,Najveći na svetu panoramski toćak se nalazi preko od Caesars Palace , pored Flamingo Las Vegas i The Kuad Resort & Casino zgrade .

"High Roller" panoramski točak ima 28 staklenih zatvorenih kabina u koje može da stane i do 40 ljudi, istovemeno u točak se može smestiti 1120 ljudi.

Pun krug tj kompeltnu rotaciju ovaj panoramski tičak napravi za oko  30 minuta te svi oni koji budu se vozili u njemu imaju priliku polako da razlgedaju panoramu Las Vegasa .
najveći panoramski točak
Dok noću, najveći panoramski točak ukrašava 2.000 LED svetla raspoređenih po rubu"točka" koje mogu biti iste boje ili različite u vreme praznika i specijalnih događaja .Cena karte  se kreće od 24.95$ za dnevnu vožnju dopk noćna košta 34.95$

Kako izgleda sama vožnja najvećim panoramskim točkom na svetu pogledajte u video snimcima (prvi video možete početi gledati od 4:28)
Dnevna vožnjaNoćna vožnja

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala