Najzanimljiviji sajt Balkana

donald trump toalet papir
Nezadovoljni preduzetnik iz Meksika Antonio Batalja , razočaran imigracionom politikom Donalda Trampa odlučio je da se osveti američkom predsedniku na neobičnan i zanimlji način pravljenjem toalet-papira zvanog "Trump"....

Dobro poznati osmeh Donalda Trampa na pakovanju rolni toalet-papira, uz frizuru koja je postala zaštitni znak kao i podignut palac nagore, postali su zvanični logo nove robne marke toalet-papira.

Moto proizvoda je "mekoća bez granica" a na omotu rolni toalet-papira piše " ovo je jedini zid koji smo spremni da platimo" što su reference na Trampova obećanja u kampanji.

Podsećamo vas da je aktuelni predsednik SAD-a, Donald Trump je insistirao na izgradnji zida na meksičko-američkoj granici koji bi sprečio protok migranata, govoreći da će naterati meksičku vladu da još i da plati taj zid

Meksički privatnik Batalja je objasnio novinskim medijima da je na ovu ideju došao ne bi li "društveno i miroljubivo" odgovorio na Trampove uvrede na račun Meksikanaca tokom predizborne kampanje.

"Želeo sam da uradim nešto što će dobiti pozitivnu povratnu informaciju i pomoć migrantima, ljudima koje je Donald Tramp uvredio svojim komentarima", rekao je on.

Ispočetka, Batalja je hteo da patentira odeću ili obuću sa Trampovim imenom, ali nakon što je otkrio da takve robne marke već postoje u SAD, on se okrenuo prozivodnji toalet-papira.

Novi toalet-papir "Donald Tramp"trebalo bi da se pojavi u meksičkim prodavnicama za nekoliko meseciDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1