Najzanimljiviji sajt Balkana
Šestogodišnji dečak Isak Lasson konačno može da normalno diše posle tri godine problema sa sinusima.Mali Isak je imao zaista neobičan problem za njegovo otežano disanje...

Isak je kada je imao tri godine se igrao sa svojim lego kockicama tako da je nesmotreno jedan deo lego kockice koji je bio u obliku toćkića uspeo da ugura u svoj nos.Naravno tada je bio jako mali pa nije ni rekao nikome niti znao šta je uradio.

Po rečima njegovog tate, Krega Lassona u izjavi za ksl.TV od tada njegov sin Isak je počeo teško da diše.I uvek se osećao loše u ivek  je spavao sa otvorenim ustima ,pokušavajući da na neki način normalno diše

Brojne posete lekarima nisu dale nikakve rezutate šta bi to moglo da bude,malom Isaku su lekari uvek posle pregleda preisivali  antibiotike.Sve do kraja jula meseca ove godine,kada je novi lekar otkrio da Isak ima nešto strano zaglavljeno u svom nosu I zapitao se šta bi to moglo biti?

"Ja sam stavio neke špagete tamo gore,ali to je bilo davno" rekao mali Isak lekaru tada na pregledu.Ali na žalost po Isaka to nije bilo testenina u nosu,nego mali komadić lego kocke u obliku toćkića!.

„Mislim da ga je nekako uspeo da savije na pola  jer je taj komad lego kockice poprilično fleksibilan - i da je to na kraju začepilo sinuse tj deo nosa,izjavio je otac Isaka novinarima.

Kreg Lasson tata Isaka kaže da ga je sad pomalo sramota što je bio tako loš roditelj za svog trogodišnjeg sina tada.Jer nije moga da shvati da Lego toćkić toliko godina muči mu sina mu ipak kaže da je sad srećan što njegov sin Isak jede i spava bolje nego činio godinama unazad.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala