Najzanimljiviji sajt Balkana

pas u toplom autu

Poljak iz Poznanja u Poljskoj uspešno je izbegavao policiju kao i istražni zatvor sve dok nije napravio grešku - ostavio svog psa ....

zatvorenog u parkiranom automobilu na vrućini i tako privukao policajce.

Policajci iz Poznanja, su obili kola da spasu od toplote izmrcvarenog psa, a potom saznali da je neodgovorni vlasnik upravo 25-godišnjak koji je već trebalo da bude u zatvoru.

U utorak popodne prolaznici su u Poznanju primetili psa mešanca kako dahće u automobilu parkiranom na suncu i pozvali policijsku patrolu da ga izvadi iz auta i da mu vode.

"Pas je izgledala izmučeno zbog visoke temperatura i zato što nije imala vodu. Policajci su psa izvadili iz automobila i napojili. Na zadnjem sedištu su primetili bocu gasa i oružje.

Proverili su registarcke tablice i saznali da za 25-godišnjim vlasnikom automobila traga policija - rekao je danas poljskoj televiziji TVN24 portparol policije u Poznanju Pšemislav Pivecki.

Muškarac je uhapšen i već se nalazi u pritvoru zbog optužbi zbog kojih je završio iza rešetaka, a čeka ga i suđenje zbog ugrožavanja života svog psa. Pas je predat na staranje poznaniku uhapšenog baksuznog krminalca

izvor.blic.rs

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala