Najzanimljiviji sajt Balkana

nikemag patike

Kompanija Nike ide u povratak u budućnost mogli bi smo slobodno tako reći.Predstavnici iz kompanije "Nike" su izjavili da su u prošli četvrtak napravili limitiranu seriju patika  po uzoru iz filma iz 1989 koji smo nekada predpostavljam svi voleli i videli "Povratak u budućnost II".

Filmski fanovi su pozvali i ugrirali kod kompanije "Nike" godinama,da izrade samovezujuće patike kao iz filmskog kultnog klasik filma trilogije "Povratak u Budućnost",odnosno da puste u prodaju patike koje je nosio nekada glumac Michael J. Fox u istoimenom filmu iz 80-ih godina.
nike mag patike

Kompanija Nike je objavila da će izraditi limitiranu seriju od 1.500 pari patika NIKE Mag ove 2011.godine.I biće dostupne samo na aukciji na eBay gde će sav novac biti doniran u fondaciju "Michael J. Fox Parkinson Foundation".

Inače ko ne zna Marty McFly je u filmu "Povrataku u budućnost" nosio ove neobične patike tokom vremenske posete 2015.godine.
U narednih 10 dana na aukciji na stranici nikemag.eBay.com od 8 septembra do 18. septemmbra svaki dan 150 pari NIKE Mag patika će biti objavljivani na aukciji ( znači 150 komada patika po danu za 10 dana).Pa ko voli nek izvoli...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala